duminică, 11 februarie 2018

Ziua 5 - 08.02.2018 - Creativity in teaching and training & how to use music, art, ICT and outdoor activities in education

Ziua 5 - 08.02.2018 - Creativity in teaching and training & how to use music, art, ICT and outdoor activities in education.
Workshop"Stop motion - creativity, music, art and ICT"-
 "Stop motion - creativity, music, art and ICT" - metoda populara in Olanda, folosita in ciclul pre-primar, primar si gimnazial, poate fi utilizata in toate domeniile. Este o metoda folosita in grup. Consta in realizarea unei animatii din poze. Activitatea se poate desfasura oriunde (padure, clasa, parc etc). Trebuie sa existe un scenariu si personaje. Poate exista si fundal muzical. Trebuie sa existe cel putin 100 de poze, pentru a realiza un film de un minut. Se descarca fotografiile si se lucreaza in programul "Movie Maker". Este un program usor de utilizat.
A doua parte a zilei s-a desfasurat la Drentse Archief. Am desfasurat activitati TIC, atat in interiorul arhivei cat si afara. In interior, am invatat sa sortam documente vechi, printr-un program online. Afara, cu GPS, trebuia sa descoperim niste obiective si sa le fotografiem. Activitatile implicau utilizarea unor instrumente TIC de ultima generatie.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu